Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button
Xeikon Café 2019 - Antwerpen
  • 29 januari 2019

Xeikon Café 2019 - Antwerpen | 26 - 28 maart 2019

Xeikon Café vindt dit jaar plaats van 26 t/m 28 maart bij Xeikon in Lier (Antwerpen). 


Xeikon Café is een toonaangevend 3-daags evenement gewijd aan de end-to-end digitale productie, waar deelnemers kunnen leren over complementaire printtechnieken, verbinding kunnen maken met andere industrie-innovators en nieuwe technieken en applicaties kunnen ontdekken. Met een sterke focus op training, inspiratie en netwerken, is het evenement bedoeld om drukwerkprofessionals te helpen bij het begrijpen, evalueren en ervaren van de digitaliserende printproductie en hen in staat te stellen om bewuste zakelijke beslissingen te nemen.


Door middel van demonstraties, presentaties, workshops en discussies krijgen bezoekers uit eerste hand bruikbare informatie en advies over industriële innovaties en trends, en hoe deze kunnen helpen hun winst te verbeteren. Hoe u op een rendabele manier kunt produceren op een digitale manier, wordt getoond door toonaangevende leveranciers in de industrie in software, workflow, verbruiksgoederen, media, digitale print- en afwerkingsoplossingen voor digitale productie.


Uiteraard zijn wij ook dit jaar weer aanwezig tijdens Xeikon Café! 


Dit jaar zullen wij de mogelijkheden laten zien van de SEI LabelMaster, het modulaire laserstans systeem voor de afwerking van labels.

Door de flexibele manier van laserstansen, waarbij geen stansmessen nodig zijn, kan zeer snel worden omgesteld naar de volgende job. Dus het afwerken van kleine tot grote orders labels kan moeiteloos worden uitgevoerd.

Door de modulaire opbouw kan de SEI LabelMaster perfect worden afgestemd op uw wensen en eisen en door de QR-code scanner kan de LabelMaster perfect worden geïntegreerd in uw digitale workflow. 


Interesse om langs te komen? Aanmelden voor Xeikon Café kan via deze link.


Eerdere nieuwsitems