Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button
LabelExpo 2017 Brussel
  • 23 mei 2017

Labelexpo 2017 - Brussel

Van 25 tot en met 28 september 2017 wordt in Brussels Expo in Brussel weer de 2-jaarlijkse Labelexpo gehouden.


Tijdens dit evenement kunt u kennis maken met de meest geavanceerde etiketten- en verpakkingsdruktechnologie ooit. Kijk, leer en ontmoet alle toonaangevende leveranciers. 


Uiteraard is Tripa Converting Solutions als verdeler van SEI Laser in de Benelux ook aanwezig op de Labelexpo. Wij zullen hier samen met SEI Laser de SEI LabelMaster tonen en demonstreren. 


De SEI LabelMaster is de ultieme afwerking van al uw labels, etiketten en  stickers. Door de modulaire opbouw kan de LabelMaster helemaal worden afgestemd op uw wensen en eisen. Basismachine, om labels en etiketten te kunnen stansen met laser? Geen probleem!

Slitten? Sheeten? Lakken? Spotvernis? Lamineren? Automatische workflow met QR? Snelheid tot 100 meter per minuut? Het kan allemaal!


Kom ons daarom zeker bezoeken in Hal 9, stand C57. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden, maar vooral wat dit voor uw bedrijf kan toevoegen.


Maar u hoeft niet te wachten tot de Labelexpo. Als u het contactformulier invult, dan nemen wij contact op en vertellen u alles wat u wilt weten!

Of bel ons gerust op nummer +31 (0)347 - 366 634.


Eerdere nieuwsitems